Bilder 2019 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
BILDER 2019

Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Her finner du bildegalleri fra årets eventyr. Autoxo eier alle rettigheter til bildene.

21:19

XON ICE

24 - 27 januar (Gol, Norge)

Vinterens store høydepunkt trakk over 70 biler og 140 deltagere. Autoxo tilbragte en glatt og fartsfylt helg med isbanekjøring på Gol. Stemningen var som alltid høy.

Se alle bildene her

21:26

GIMS

07 - 08 mars (Geneve, Sveits)

Autoxo hadde den store gleden av å ha med over 40 bilvenner til  en av de aller viktigste utstillingene i verden.  Døget skuffet definitivt ikke.

Se alle bildene her

08:08

Club Challenge Bahrain

14 - 15 februar (Bahrain, Bahrain)

Vi sparket i gang årets Club Challenge sesong med hele syv norske biler. For første gang fikk vi utforsket dette fantastiske anlegget.

Se alle bildene her

08:29

Club Challenge Valencia

27 - 28 mars (Valencia, Spania)

Årets andre løp gikk av stablen i Valencia. Autoxo Sport fikk avduket årets versjon av sin Ferrari 488challenge - stemt frem av dere på sosiale medier.

Se alle bildene her

11:23

CERAM

11 - 12 april (Paris, Frankrike)

Årets første Esperienza tur ble noe helt spesielt. Med landeveis og banekjøring fikk Ferrari sin V12ere vist seg fra sin aller beste side. 

Se alle bildene her

09:39

F8 Tributo lansering

23 - 24 april (København, Danmark) (fullt)

En fantastisk dag med eksklusiv skandinavia lansering av Ferrari F8 Tributo, hos våre danske venner i Formula. En lykkelig norsk delegasjon fikk en tur de sent vil glemme. 

Se alle bildene her

18:31

xo driveout

28 april 2019 (Billingstad, Norge)

Med lett regn i luften stilte rundt 350 sportsbiler til start for årets første XO DRIVEOUT. På oppstillingsplassen til Billingstad var det aller ypperste av hva som ferdes på norske veier samlet. 

Se alle bildene her

16:56

Club Challenge Speilberg

01 - 02 mai (Spielberg, Østerrike)

Årets tredje løp gikk av stablen på Red Bull Ring i Østerrike. Den tidligere legendariske Formel 1 banen er nå blitt et fantastisk sted for testing og annen racing aktivitet. 

Se alle bildene her

12:38

Portofino Lifestyle

18 - 19 mai (Biarritz, Frankrike)

Med 20 prøvekjøringsklare Ferrari Portofinoer lå alt til rette for en spektakulær opplevelse i Sør Frankrike. På nydelige franske landeveier fikk vi føle på kroppen hva den italienske hingsten er kapabel til. 

Se alle bildene her

15:49

Ferrari Nordic Meeting

06 - 08 september (Stavanger, Norge)

86 biler møtte opp når den Norske Ferrari klubben inviterte sine Nordiske venner til en helg spekkfull av flotte opplevelser. Vestlandet fikk vist seg fra sin aller fineste side når Lysebotn strålte om kapp med solen på tørre fjellveier. 

Se alle bildene her

13:02

XO OPEN

19 september 2019 (Nøtterøy, Norge)

Norges første Maserati golfturnering gikk av stablen på vakre Nøtterøy Golfklubb. Med over 50 entusiastiske deltagere og prøvekjøring av italienske hester, kunne ikke rammene vært finere. 

Se alle bildene her

12:47

CLub Challenge Imola

25 - 26 september (Imola, Italia)

Årets fjerde løp gikk av stablen på hjemmebane i Imola. Banen som er oppkalt etter Enzo Ferrari byr på alt hva man ønsker seg i en krevende løpe. Med 4 norske biler til start, ble dette en sosial og hyggelig tur

Se alle bildene her

13:55

XO PERFORMANCE

30 september (Rudskogen, Norge)

25 sportsbiler stilte til start da Autoxo sparket i gang årets siste banekjøringsevent på norsk jord. Med både nybegynnerkurs og kjøring for viderekomne, fikk alle testet sine egne grenser i trygge omgivelser.

Se alle bildene her

10:49

XO DRIVEOUT

13 oktober 2019 (Billingstad, Norge)

I strålende solskinn stilte rundt 200 sportsbiler til start for årets siste XO DRIVEOUT. På oppstillingsplassen til Billingstad var det aller ypperste av hva som ferdes på norske veier samlet. 

Se alle bildene her

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn