Eventer | Autoxo Sport Hoveddel Side topp

Årets eventkalender er stappfull av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Aldri har året vært så fullt med planlagte fartsfylte eventyr. Velkommen inn til vårt univers.

XO OPEN

20 august 2020 (Nøtterøy, Norge) 

I samarbeid med Nøtterøy golfklubb inviterer Autoxo Sport alle våre bilvenner og samabeidspartnere, til uhøytidelig golfturnering på norges fineste golfbane. år egen tidligere golfproff Peter Johansson stiller som turneringsansvarlig.

For mer informasjon og påmelding

XO ADVENTURE

27 - 30 august 2020 (XX, Norge)

Etter vårens vakreste eventyr på Vestlandet, har vi atter en gang laget et nytt spennende program. I høstens XO ADVENTURE skal vi atter en gang besøke nye veier, hoteller og opplevelser.  

Kun for inviterte deltagere

XO PERFORMANCE

03 september 2020 (Vålerbanen, Norge)

Velkommen til en fantastisk dag med banekjøring på Vålerbanen. Gjennom tre intense timer får du testet dine egne og bilens ferdigheter i trygge omgivelser. Med et begrenset  antall plasser vil bilvenner av Autoxo Sport bli prioritert. 

For mer informasjon og påmelding

Ferrari Club Challenge

08 - 09 september 2020 (Spa Francorchamps, Belgia)

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for to år siden. Med hele syv norske 488 Challenge biler til start i 2020, har Autoxo Sport nå det største laget i Club Challenge serien. Denne gangen setter vi kursen mot Belgia.

Kun for inviterte deltagere

MASERATI WORLD PREMIERE

Kansellert grunnet Covi-19

Forventnigene er skyhøye når Maserati nå slipper sin etterlengtede nye sportsbil. Fremtiden står for tur når en splitter ny 100% Maserati produsert motor skal presenteres. 

Kun for inviterte deltagere

Ferrari Corso pilota

XX - XX september 2020 (Maranello, Italia) 

Autoxo Sport har den store glede av å invitere til Ferrari sitt aller råeste kjøreprogram. Gjennom kjørekursene i Corso Pilota får du utviklet deg som sjåfør, bak rattet i noen av Ferrari sine nyeste og ypperste modeller.

For mer informasjon og påmelding

Ferrari F8 Roadshow

06 - 07 oktober (Oslo, Norge)

Autoxo Sport inviterer bilvenner til prøvekjøring av Ferrari F8. På nydelige norske landeveier får vi virkelig testet Ferrari sin ville hest.

For mer informasjon og påmelding

Ferrari Roma Roadshow

08 - 10 oktober (Oslo, Norge)

Autoxo Sport inviterer bilvenner til prøvekjøring av Ferrari Roma. På nydelige norske landeveier får vi virkelig testet Ferrari sin nyeste modell.

For mer informasjon og påmelding

FERRARI FINALI MUNDIALI

03 - 08 november (Abu Dhabi, Emiratene)

Autoxo Sport har gleden av å invitere deg til verdensfinalen i Abu Dhabi. Gjennom to deilige dager samler Ferrari hele sin familie til en aldri så liten fartsfest. 

Kun for inviterte deltagere

Ferrari International TD

15 - 16 november 2020 (Ascari, Spania)

Det er klart for en fartsfylt tur til den spanske solkysten når vi inviterer til testkjøring på både landevei og bane. Ferrari stiller selv med et eksklusivt utvalg modeller.

Kun for inviterte deltagere

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn