Eventer | Autoxo Sport Hoveddel Side topp

Årets eventkalender er stappfull av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Aldri har året vært så fullt med planlagte fartsfylte eventyr. Velkommen inn til vårt univers.

XO ADVENTURE

11 - 14 juni 2020 (Vestlandet, Norge)

Med et Europa lukket for eventyr, ser vi igjen mot vår egen bakgård. I XO ADVENTURE har vi laget en tur spekkfull av morsomme veier, fantastiske hoteller og nasjonalromantiske opplevelser. 

Kun for inviterte deltagere

Ferrari Club Challenge

17 - 19 juli 2020 (Barcelona, Spania)

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for to år siden. Med hele syv norske 488 Challenge biler til start i 2020, har Autoxo Sport nå det største laget i Club Challenge serien. Denne gangen setter vi kursen mot Spania.

Kun for inviterte deltagere

XO DRIVEOUT

XX - XX august 2020 (Oslo, Norge)

Velkommen til årets siste XO DRIVEOUT. Dette blir en flott tur på på østsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. 

For mer informasjon og påmelding

XO OPEN

20 august 2020 (Nøtterøy, Norge) 

I samarbeid med Nøtterøy golfklubb inviterer Autoxo Sport alle våre bilvenner og samabeidspartnere, til uhøytidelig golfturnering på norges fineste golfbane. Vår egen tidligere golfproff Peter Johansson stiller som turneringsansvarlig. 

For mer informasjon og påmelding

Ferrari Club Challenge

28 -30 august 2020 (Mugello, Italia)

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for to år siden. Med hele syv norske 488 Challenge biler til start i 2020, har Autoxo Sport nå det største laget i Club Challenge serien. Denne gangen går turen til en av Ferrari sine hjemmebaner. 

Kun for inviterte deltagere

Ferrari Club Challenge

11 - 13 september 2020 (Spa Francorchamps, Belgia)

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for to år siden. Med hele syv norske 488 Challenge biler til start i 2020, har Autoxo Sport nå det største laget i Club Challenge serien. Denne gangen setter vi kursen mot Belgia.

Kun for inviterte deltagere

f8 track day tour

XX september 2020 (Jyllands-Ringen, Danmark)

Velkommen til en fantastisk dag med banekjøring på Jyllands-Ringen. Gjennom en intensiv dag får du testet dine egne og Ferrari F8 Tributo/Spider sine ferdigheter i trygge omgivelser. Ferrari har selv skreddersydd et kjøreprogram og har med sine beste instruktører som vil guide deg gjennom dagen.

Kun for inviterte deltagere

Ferrari Corso pilota

XX - XX september 2020 (Maranello, Italia) 

Autoxo Sport har den store glede av å invitere til Ferrari sitt aller råeste kjøreprogram. Gjennom kjørekursene i Corso Pilota får du utviklet deg som sjåfør, bak rattet i noen av Ferrari sine nyeste og ypperste modeller.

For mer informasjon og påmelding

MASERATI WORLD PREMIERE

XX - XX september 2020 (Modena, Italia) 

Forventnigene er skyhøye når Maserati nå slipper sin etterlengtede nye sportsbil. Fremtiden står for tur når en splitter ny 100% Maserati produsert motor skal presenteres. 

Kun for inviterte deltagere

Ferrari Roma Roadshow

XX - XX november (Malmø, Sverige)

Autoxo Sport inviterer bilvenner til Sverige og prøvekjøring av Ferrari Roma. På nydelige svenske landeveier får vi virkelig testet Ferrari sin nyeste modell.

For mer informasjon og påmelding

FERRARI FINALI MUNDIALI

03 - 08 november (Abi Dhabi, Emiratene)

Autoxo Sport har gleden av å invitere deg til verdensfinalen i Abu Dhabi. Gjennom to deilige dager samler Ferrari hele sin familie til en aldri så liten fartsfest. 

Kun for inviterte deltagere

Ferrari International TD

15 - 16 november 2020 (Ascari, Spania)

Det er klart for en fartsfylt tur til den spanske solkysten når vi inviterer til testkjøring på både landevei og bane. Ferrari stiller selv med et eksklusivt utvalg modeller.

Kun for inviterte deltagere

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ /*Maserati link menu item3*/ /*Maserati link menu Mobile item3*/ Sidebunn