Hoveddel Side topp

Skreddersy din Ferrari

Ferrari Tailor Made er programmet for deg som ønsker å skreddersy din neste Ferrari. Programmet tilbys eksklusivt til et spesielt utvalg kunder, som sammen med Ferrari sine rådgivere bistår deg gjennom hele prosessen. Autoxo Sport tar deg med til fabrikken i Maranello, hvor vi tilbringer dagen i Ferrari sitt eget design studio. Her venter et omfattende utvalg av materialer, farger, tekiske spesifikasjoner og mye mer. 

Ferrari tilbyr i dag tre hovedkategorier innen design: Scuderia, Classica og Inedita. Alle med sitt eget formspråk og sine unike designelementer. Som kunde velger du fritt mellom de ulike kategoriene - alt for å få din bil så skreddersydd og eksklusiv som overhodet mulig. 

15:09

Scuderia

Helt siden sin opprinnelse har racing vært sentralt i utviklingen av Ferrari. Scuderia henter sin inspirasjon fra nettopp racing. Designpakken henter elementer fra racing og lar deg velge materialer og tekniske spesifikasjoner her i fra. 

For mer informasjon

13:15

Classica

Inspirasjonen til Classica hentes fra Ferrari sine GT modeller. Designpakken representerer et klassisk og elegant uttrykk og lar deg velge mellom en rekke tidløse elementer. 

For mer informasjon

13:26

Inedita

Innovasjon, egenart og nytekning står sentralt, når du som kunde står fritt til å eksperimentere i et rikt utvalg av designelementer. Utforsk det aller nyeste innen materialvalg og fargepaletter. Dette er virkelig pakken for deg som ønsker et nytt og eget uttrykk.

For mer informasjon

13:44

Olav Medhus

Sales / Brand Manager Ferrari
Email
0047 934 331 00

Side bunn
Sidebunn