Maserati GranCabrio | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI GRANCABRIO

Med nye Maserati GranCabrio har Maserati skapt en av verdens vakreste 4-seters cabrioleter. Designet på modellen er både gjenkjennelig og unikt. Med en nydesignet front og bakende, har Maserati GranCabrio fått et sportslig og elegant uttrykk. Linjene er nettopp formet, for å tilpasse kraften som ligger i motorrommet.

Maserati GranCabrio Norge

På interiørsiden finner vi kombinasjonen av komfort og luksus. Med et nyutviklet dashboard og sportslige seter - er Maserati GranCabrio en modell for den høyeste standard.

Med sin 460HK, innbakt i en kompakte 4,7 liter V8 motor - har Maserati lykkes med å lage en modell som innehar både kraft og ytelse. Toppmodellen har en toppfart på hele 291km/t og gir bilen det sportslige preget Maserati er så kjent for. Det unike lydbildet, får som alltid frem de lidenskaplige italienke følelsene.

"Det finnes ingen vakrere kabriolet der ute. Maserati GranCabrio er rett og slett helt enestående. Her har Maserati klart å få til noe helt spesielt. Modellen er like lekker med og uten tak. En real kraftpakke av en bil. Den er i tillegg romslig og man får fint plass til 4 godt voksne mennesker" - sier Peter

Bilen er leveringsklar i butikken på Billingstad. Velkommen til en hyggelig bilprat.

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Hele modellutvalget

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

PERSONALIZZAZIONE MASERATI

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. I Maserati sin egen konfigurator, kan du velge mellom et bredt sortiment av valgmuligheter. Med sin helt unike og særegne stil, gjør italienerne det enkelt å skape din helt spesielle drøm. Kontakt oss gjerne for øvrige spørsmål eller veiledning. 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn