Maserati hos Bølgen | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI HOS BØLGEN

Maserati inviterer til lunsj og prøvekjøring hos våre venner i Bølgen & Moi. Gjennom hele uke 9 (25 februar - 03 mars) vil våre italienske favoritter stå utstilt foran den svært populære restauranten på Tjuvholmen. Det vil for anledningen være en unik mulighet til å oppleve en spesialkomponert Maserati meny, for så å avslutte med en uforglemmelig prøvetur. 

Kontakt en av våre dyktige selgere for avtale eller fyll ut skjemaet under. Velkommen til en ekte italiensk lunsjavtale. 

Kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige selgere for avtale

Maserati modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

Bølgen & Moi

Velkommen til solsiden på Tjuvholmen hvor en varm, personlig og leken atmosfære er en fellesnevner! Her ser du direkte inn i kjøkkenet og baren, der magien skapes i samarbeid av våre dyktige kokker og bartendere. Menyen vår har fokus på gode råvarer i beste sesong og vinkartet vårt er belønnet i anerkjente Winespecatator. Vi er kåret til Norges beste internasjonale restaurant to år på rad av Bookatable og har en av Oslos største uteserveringer. Velkommen til oss ved enhver anledning!

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ /*Maserati link menu item3*/ /*Maserati link menu Mobile item3*/ Sidebunn