Nyheter | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
NYHETER

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

12:03

Takk for turen

14.10.19 av Martin Engh

Takk for en helt fantastisk søndag. En strålende vakker høstdag, en gjeng herlige bilvenner og kremen av norges sportsbiler, gjorde virkelig denne dagen komplett. Hva mer kunne vi vel ønske oss for høstens store XO DRIVEOUT? 

Les mer

09:23

bilhotell og vinterservice

08.10.19 av Steinar Mikalsen

Sommer er ensbetydende med utstrakt kjøring av sportsbiler. For å unngå ventetid på vårt verksted i høysesong, tilbyr vi nå alle Premium sportbiler enkelt bilhold vinterstid. I tillegg utvider vi det tradisjonelle tilbudet på vinterlagring av bil, til å gjelde hele året.

Les mer

16:38

Ny elektrisk kurs

26.09.19 av Peter Johansson

Med en bilbransje i kontinuerlig utvikling, setter Maserati nå en innovativ og ambisiøs kurs mot en elektrisk fremtid. Med FCAs investeringsprosjekt på 5 milliarder euro i ryggen, lanserer nå merket en banebrytende plan for produksjon av elektriske, selvstyrende kjøretøy.

Les mer

11:41

September blir eventyrlig

02.08.19 av Kristoffer Strømme

«Du kjøper ikke bare en bil» er en av Autoxo sine viktigste bærebjelker. Med en eventkalender stappfull av aktiviteter i inn og utland, åpnes en verden fylt med bileventyr for deg som kunde. For denne høsten har vel aldri utsagnet passet mer med virkeligheten.

Les mer

16:09

Digital Markedsfører

22.07.19 av Kristoffer Strømme

Vi forsterker teamet med en ny Digital Markedsfører som ønsker å være en del av et suksessteam med høy arbeidskapasitet, travel hverdag, innovativt miljø, høye krav og mye glede. Vi er på jakt etter deg som er i starten av karrieren, med utdanning innen markedsføring og kommunikasjon. 

Les mer

10:03

50 års feiring

01.07.19 av Peter Johansson

Første juli er det 50 år siden Maserati leverte sin første Indy Coupe, til en rik forretningsmann i Sveits. Modellen som ble bygget i hele 700 eksemplarer, ble først presentert på bilmessen i Geneve tilbake i 1968.

Les mer

12:16

Niki Lauda er død

21.05.19 av Kristoffer Strømme

Lauda er tre ganger verdensmester i en epoke der førere fortsatt stod i reell fare for å risikere liv og helse hver eneste gang de satt seg bak i rattet i sine biler. To av titlene til Lauda hører hjemme i Maranello med Scuderia Ferrari.

Les mer

10:10

Maserati og Antinori

17.05.19 av Kristoffer Strømme

Maserati inngår samarbeid med den anerkjente vin produsenten Antinori. Toscana familien har produsert vin gjennom 25 generasjoner og 600 år. Merket representerer Maserati sin nøkkelverdier og vil få sin plass på Tridenten sine fremtidige eventer.

Les mer

16:48

Solen skinner alltid

01.05.19 av Kristoffer Strømme

Med lett regn i luften stilte rundt 350 sportsbiler til start for årets første XO Driveout. På oppstillingsplassen til Billingstad var det aller ypperste av hva som ferdes på norske veier samlet.

Les mer

19:22

Straks klart

25.04.19 av Kristoffer Strømme

På søndag møtes over 350 sportsbiler til årets første driveout hos Autoxo Sport på Billingstad. Den største mønstringen i Autoxo sin historie, vil samle sportsbilentusiaster fra store deler av landet.

Les mer

10:20

Følelsen av Miami

19.04.19 av Kristoffer Strømme

Under bilmessen i New York presenterer Maserati en ny Levante i ONE OF ONE serien. Denne gangen er det legenden Ray Allen som har latt seg inspirere av den kulturrike byen Miami. Bilen har fått et særpreg som gjenspeiler følelsen av glede.

Les mer

21:40

Nytt oppmøtested

16.04.19 av Kristoffer Strømme

Rekorder er for lengst sprengt når over 300 biler forventes til årets Vår Driveout. Det vanvittige engasjementet gjør at vi ser oss nødt til å flytte oppmøtested til Autoxo Sport på Billingstad. 

Les mer

17:16

Det knives om plassene

05.04.19 av Kristoffer Strømme

Våre bilvenners appetitt på eventyr er stor. Aldri har Autoxo hatt så mange eventer og aldri har pågangen og interessen vært så stor. Dette gleder oss stort. 

Les mer

12:30

Simply the best

28.03.19 av Steinar Mikalsen

Autoxo Sport vinner Simply The Best prisen som årets Maserati verksted i 2018. Et sterkt norsk service team har sørget for en utmerkelse som henger høyt i Maserati systemet. Nivået på våre teknikere er høyt og det er en stor glede å jobbe med et merke som Maserati.  

Les mer

11:20

KLART FOR ET DRØMMEDØGN

03.03.19 av Kristoffer Strømme

Førstkommende torsdag er det klart for et særdeles innholdsrikt døgn i Genève.  Autoxo gleder seg stort til vår tradisjonsrike tur til GIMS. Vi er i år rundt 40 personer og vil få en sosial og hyggelig tur med bilfrelste venner.

Les mer

12:04

FØLELSEN AV MASERATI

11.02.19 av Peter Johansson

Å beskrive følelser og lidenskap, kan av og til være vanskelig. Dette gjelder spesielt våre italienske venner i Maserati. For det er nettopp dette det handler om. Man må oppleve Tridenten, for å virkelig forstå hvilke følelser som oppstår.

Les mer

16:10

Hva skal man si

29.01.19 av Thomas Kleven

Vi er utrolige heldige som får lov til å ha med oss en så positiv og entusiastisk gjeng på tur. Dere er alle med å bidra til en sosial og inkluderende opplevelse, for liten og stor. Ekstra hyggelig er det selvfølgelig at flere av dere tar med familie, barn og nære venner.

Les mer

12:39

Klar for drømmehelg

16.01.19 av Kristoffer Strømme

Med rundt 150 deltagere fordelt på over 70 biler, ligger alt til rette for noen fantastiske dager på Gol. Siden påmeldingssiden åpnet i desember, har dere vist et overveldende engasjement. Resultatet gir oss nok en gang en rekordstor oppslutning. 

Les mer

13:43

Ny tekniker søkes

01.01.19 av Steinar Mikalsen

Vårt verksted på Billingstad søker etter bilmekaniker. Du vil få muligheter til å jobbe med de ypperste produktene i bilbransjen. Vi er merkeverksted for Ferrari og Maserati, dessuten utfører vi service og reparasjoner for alle biltyper som selges gjennom Autoxo Sport og Autoxo.

Les mer

12:05

Sesongen fortsetter!

08.12.18 av Thomas Kleven

Som forhandler av to av verdens aller råeste sportsbilprodusenter, får vi ofte spørsmål om den generelle etterspørselen i vinterhalvåret. Svaret er ganske enkelt - trykket er like stort gjennom alle fire årstider. Mye av årsaken til dette tror jeg skyldes folks nye kjørevaner

Les mer

10:36

Ny heder til Maserati Ghibli

27.11.18 av Jon Kristian Schill

Maserati Ghibli har allerede høstet mange priser de siste årene. Med den høythengende prisen for "Sportiest Vehicle with a diesel engine"  i 2018, bekrefter Maserati Ghibli atter en gang sin posisjon i et stert konkurransepreget segment.

Les mer

11:23

Vulkanske muskler

08.10.18 av jon Kristian Schill

Våre italienske favoritter slipper i disse dager en limitert utgave av Maserati Levante - Vulcano. Modellen har fått sitt helt spesielle designuttrykk gjennom fargen Grigio Lava Matt. Med en sort matt fremtoning, fremheves Maserati Levante sitt vakre ytre på en helt særegen måte.

Les mer

15:07

Rebellen

27.09.18 av jon Kristian Schill

Med sin splitter nye og usedvanlig vakre limiterte utgave - viser Maserati frem sin helt unike Maserati Ghibli Ribelle. Modellen har fått sitt helt spesielle designuttrykk gjennom fargen “NeroRibelle”. Fargen fremhever modellens vakre ytre og visuelle uttrykk. 

Les mer

13:56

Vi gleder oss

13.09.18 av Kristoffer Strømme

Om 3 dager, braker det igjen løs med Høst Driveout. Autoxo Sport inviterer tradisjonen tro, alle våre venner til årets siste Driveout. Denne gangen går ferden nordover hvor moromme veier venter oss i vakre høstlige omgivelser.

Les mer

12:19

Bilhotell og vinterservice

14.08.18 av Steinar Mikalsen

For å unngå potensielle ventetider i høysesong, tilbyr nå Autoxo enkelt bilhold og bilhotell i vintersesongen for alle sportsbiler. Vi henter og leverer biler innenfor en radius av 100 km fra Billingstad og gir gode fastpriser på clutch skift, service og andre typer reparasjoner.

Les mer

10:29

530 ville hester

22.07.18 av Jon Kristian Schill

Med 530 ville italienske hester, får Maserati Quattroporte GTS kraften tilsvarende en moderne sportsbil. Motorrommet rommer en Ferrari produsert V8 motor, og får en toppfart på hele 310km/t. Modellen gjør 0 - 100km/t på 4,7sek og er med andre ord skapt for fart og spenning - i et lukseriøst førermiljø.

Les mer

11:47

Klar for Maserati Haute Route

18.07.18 av Thomas Kleven

Om snaue to uker arrangeres det verdensomspennende sykkelrittet Maserati Haute Route i Norge – nærmere bestemt Stavanger. Autoxo Sport stiller som stolt hovedsponsor og vi gleder oss stort til å ta med oss Maserati flåten til vakre Rogaland.

Les mer

15:11

Slipp hestene fri

12.07.18 av Jon Kristian Schill

Maserati har valgt Goodwood Festival of Speed for sin verdenspremiere av splitter nye Maserati Levante GTS. Med en ny Twin-Turbo GTS V8 motor, videreutvikles den velkjente V90 3,8 motoren vi kjenner igjen fra Maserati Quattroporte GTS.

Les mer

15:04

Sommerhilsen

26.06.18 av Thomas Kleven

Sommerferien står foran oss og Autoxo gruppen har lagt bak seg en travel periode. Vi gleder oss spesielt over de mange nye bileierne, som har fått realisert sine bildrømmer. Uten deres tillit og lidenskap, hadde ikke Autoxo vært det vi er i dag.

Les mer

13:27

Ferrari Portofino i Norge

28.05.18 av Olav Medhus

Om ikke mange ukene, får Autoxo Sport levert de første Ferrari Portofinoene til heldige venner. Helt siden vi fikk overvære den spektakulære avdukningen i Portofino - har vi ventet og gledet oss stort til å se den nye italieneren på norske veier. 

Les mer

12:06

FARTSFEST I SOLSKINNET

20.04.18 av Kristoffer Strømme

Festen fra søndagens Vår Driveout forsatte på Rudskogen onsdag, da Autoxo inviterte alle våre venner til en fartsfylt dag på Rudskogen. 

Under skyfri himmel fikk mange av oss testet sitt ytterste, hva gjelder kjøreegenskaper. Vi blir stadig imponert over våre venners nivå. Mange har virkelig forstått hva som bor i disse fantastiske bilene, og vet å utnytte det til det fulle.

Les mer

12:08

17. MAI KOM TIDLIG I ÅR

17.04.18 av Kristoffer Strømme

Tusen hjertelig takk for et fantastisk oppmøte på søndag. Vi er både ydmyke og stolte, som får ha med så mange flotte mennesker og biler på tur. Det er nettopp dere som gjør dette til den helt spesielle tradisjonen Driveouten har blitt.

Les mer

12:16

Sportsbil prestanda

01.04.18 av Peter Johansson

Maserati lanserer sin første Levante med V8 motor. Med sine 590HK gjør den største Tridenten 0-100 på utrolige 3,9 sekunder.

Les mer

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn