Tridentens kraft | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Tridentens kraft

29.07.18 av Jon Kristian Schill

De siste månedene har Maserati sluppet en rekke nyheter. Lanseringen av Maserati Levante Trofeo, Maserati Levante GTS og Maserati Quattroporte GTS - vitner om hvilken retning våre italienske favoritter beveger seg. Det unike lydbildet til Maserati er bevart. Evolusjonen i kraft og kjøreopplevelse tar enda et steg. 

Samarbeidet med Ferrari innebærer et nytt nivå hva angår mototrytelse og kjøreegenskaper. De nye kraftfulle twin turbo V8 motorene vi finner i de fleste Ferrarimodeller – er nå implementert i flere Maserati modeller. Sammen med ny teknologi optimaliseres i tillegg Maserati sitt kritikerroste Q4 Intelligent All Weel Drive System.

Maserati V8 Norge

«Det er ingen tvil om at Maserati satser. I de nye modelltypene får du nå en real supersportsbilmotor. Dette gjør Maserati sitt modellutvalg komplett, i mine øyne. Når du kan kombinere luksus, kjøreegenskaper og kraft på den måten - blir det rett og slett magi» - sier Jon Kristian

De nye modelltypene forventes å ankomme Norge til våren. Vi gleder oss til å vise frem tridentens nye kraft i butikken på Billingstad. Velkommen til prøvekjøring.

Jon Kristian Schill

Sales / Brand Manager Maserati
Email
0047 990 73 100

Maserati Modellutvalg

Tridendens kraft må oppleves. Det er en helt egen unik følelse å sette seg inn i våre italienske venner. Med alt det beste fra italiensk ingeniørkunst, er dette merket som tilbyr komfort og kjøreegenskaper i øverste klasse.

Prøvekjør Maserati

Registrer deg for prøvekjøring hos oss. Vi kontakter deg for nærmere avtale.

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ /*Maserati link menu item3*/ /*Maserati link menu Mobile item3*/ Sidebunn