Hoveddel Side topp
Eventer

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

16:39

On Ice

19 - 21 januar (Gol, Norge)

Det er klart for vinterens store høydepunkt når Autoxo tilbringer en glatt og fartsfylt helg med isbanekjøring på Gol. I år har vi hele 2  islagte baner til disposisjon.  Dette betyr ekstra mye kjøretid og glede for hver enkelt deltager...

For mer informasjon og påmelding

19:37

Maserati Hafjell

16 - 24 februar (Hafjell, Norge)

Maserati fortsetter sin vinterturne i den norske fjellheimen. Denne gangen besøker vi Hafjell i den travle vinterferieperioden. Vi stiller ut våre vakre italienske venner. Det blir mulig å booke prøvekjøring gjennom helgen

For mer informasjon og påmelding

19:29

Bilmessen i Geneve

08 - 09 mars (Geneve, Sveits)

Bilutstillingen i Geneve er et absolutt "must", for alle som vil ha med seg det nyeste fra bilindustrien. Vi tilbringer en dag på messen hvor vi vil ha tilgang til flere av standene som er lukket for publikum...

For mer informasjon og påmelding

19:42

FERRARI CHALLENGE CLUB

21 - 23 mars (Monza, Italia)

Årets Club Challenge sesong er endelig i gang. Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Autodromo Nazionale di Monza i Ferrari sitt hjemland, Italia. Denne uken koker det virkelig, når Challenge Series arrangeres den aktuelle helgen...

For mer informasjon og påmelding

19:47

ESPERIENZA FERRARI

05 - 06 april (Maranello, Italia)

Esperienza opplevelsen er en helt egen. Ferrari inviterer oss inn til sin egen bakgård, med alt det medfører. Denne turen er dedikert til de helt enestående modellene - Ferrari 488 GTB og Ferrari 488 Spider.

For mer informasjon og påmelding

19:54

CALIFORNIA DAYS

12 - 15 april (Oslo, Norge)

Det blir amerikansk stemning når Autoxo Sport feirer en av sine italienske favoritter - Ferrari California. Foruten sin åpenbare skjønnhet, er denne cabrioleten skapt for deg som elsker komfort, luksus og adrenalin...

For mer informasjon og påmelding

19:56

Vår Driveout

15. april (Oslo, Norge)

Årets første Vårdriveout blir en flott tur på på østsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

20:01

Rudskogen

18. april (Rudskogen, Norge)

Dette blir en fantastisk dag på bane, hvor alle får testet det ytterste av sine kjøreegenskaper. Ta med deg bilen og nyt en ettermiddag fylt med fart og spenning. Autoxo vil selvfølgelig vise frem noe av sitt råeste utvalg på bane.

For mer infomasjon og påmelding

20:04

FERRARI CHALLENGE CLUB

25. april (Silverstone, England)

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse, på Silverstone Circuit banen i England. Med en historie tilbake til 1948, finnes det mange minneverdige høydepunkt. Som en av de raskeste banene i sirkuset, er banen høyt respektert og elsket blant bilsportens venner.

For mer informasjon og påmelding

20:08

FERRARI CLUB CHALLENGE

09 - 11 april (Spa-Francorchamps, Belgia)

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Circuit de Spa-Francorchamps banen i Belgia. Denne uken koker det virkelig, når Challenge Series arrangeres i helgen...

For mer informasjon og påmelding

20:13

Vårmønstring

13. mai (Fornebu, Norge)

Tradisjonen tro, stiller Autoxo Sport ut et utvalg av sine råeste modeller på Vårmønstringen. Vårmønstringen er igjen på Fornebu - i området rundt Fornebutårnet og nedover i Nansenparken. I år er området i parken utvidet mye sammenlignet med 2017...

For mer informasjon og påmelding

20:16

PASSIONE FERRARI

08 - 10 juni (Misano, Italia)

Velkommen til Passione Ferrari. En unik tur hvor de spektakulære inntrykkene står i kø. Bli med oss å prøvekjør Ferrari på bane og landevei, samtidig som du får oppleve racing tett på kroppen – alt dette i nydelige italienske omgivelser....

For mer informasjon og påmelding

20:18

FERRARI CLUB CHALLENGE

08 - 10 juni (Misano, Italia)

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Misano banen i Italia. Dette blir årets mest spektakulære opplevlse med kveldskjøring på bane...

For mer informasjon og påmelding

16:13

Investordagen

13 juni (Oslo, Norge)

For 3. år på rad samler Hegnar Media Norges beste analytikere, aksjestrateger, forvaltere og investorer til Investordagen 2018. Maserati er utstiller med et bredt utvalg av våre italienske venner. Kom innom for booking av prøvekjøring.

For mer informasjon og påmelding

20:26

Sommer Driveout

17 juni (Oslo, Norge)

Velkommen til årets første Sommerdriveout. Dette blir en flott tur på på vestsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil...

For mer informasjon og påmelding

08:09

PALMESUS

05 juli (Kristiansand, Norge)

Fra og med onsdag vil Autoxo Sport stille som stolt sponsor til Norges desidert råeste festival. Gjennom helgen vil bybildet være preget av Maserati sin helt unike tilstedeværelse.  I denne forbindelse inviterer vi gode venner til VIP området og rooftop middager.

For mer informasjon og påmelding

15:18

Portofino Roadshow

10 juli (København, Danmark)

Autoxo Sport inviterer til testkjøring av fantastiske Ferrari Portofino - i vakre Danmark. Gjennom nydelige danske landeveier, vil Ferrari sine dyktige instruktører vise deg bilens unike egenskaper og muligheter. 

For mer informasjon og påmelding

08:26

FERRARI CLUB CHALLENGE

18 - 20 juli (Brno, Tjekkia)

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Brno banen i Tsjekkia. Passione Ferrari Club Challenge er et helt nytt kjøreprogram basert på den velkjente Ferrari Club Challenge serien. Programmet lar eiere av Ferrari Challenge biler, oppleve kjøring på de beste racingbanene. 

For mer informasjon og påmelding

08:28

MASERATI HAUTE ROUTE NORWAY

03 - 05 august (Stavanger, Norge)

Det verdensomspennende sykkelrittet Maserati Haute Route, kommer for første gang til Norge og Stavanger. I vakre omgivelser gjennom norske fjell og fjorder, blir dette garantert en spektakulær og uforglemmelig opplevelse. 

For mer informasjon og påmelding

08:24

EUROPATUR GRAN TURISMO

23 august - 02 september (Europa)

Vi garanterer den beste Europaturen noensinne. Mer av det vi alle liker; fjell, sjø, nye plasser, deilige hotell, litt mer casuals, nydelig mat og godt med drikke som til sammen gir oss nye opplevelser sammen med en flott gjeng! 

For mer informasjon og påmelding

08:58

FERRARI CLUB CHALLENGE

12 - 14 september (Barcelona, Spania)

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Barcelona banen i Spania. Passione Ferrari Club Challenge er et helt nytt kjøreprogram basert på den velkjente Ferrari Club Challenge serien. Programmet lar eiere av Ferrari Challenge biler, oppleve kjøring på de beste racingbanene. 

For mer informasjon og påmelding

09:01

HØST DRIVEOUT

23 september (Oslo, Norge)

Velkommen til årets siste driveout. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

09:26

Maserati Trondheim

Dato kommer (Trondheim, Norge)

Maserati inntar en av Norges vakreste byer. Vi tar med oss hele modellutvalget og inviterer til prøvekjøring av våre italienske venner. Tridendens kraft vil prege bybilde gjennom langhelge.

For mer informajson og påmelding

15:24

FERRARI FINALI MUNDIALI

02 -04 november (Monza, Italia)

Racingsesongen avsluttes på hjemmebane, når Autoxo Sport inviterer til verdensfinalen i Monza, Italia. Gjør deg klar for en helg fylt med alt det beste fra Ferrari sin verden.

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn